Bloggere og kosmetiske prosedyrer

Kosmetiske prosedyrer har blitt mer normalt, og er noe vi ser spesielt ofte hos norske kjendiser i medier. Det har skapt store diskusjoner på blogger, aviser, sosiale medier og podcaster, og alle har sin personlige mening om nettopp dette temaet. Noe som er sikkert er at mange norske bloggere velger å legge seg under kniven eller nålen, og dette tallet kommer nok bare til å øke. Under har vi skrevet om noen norske bloggere som har vært åpne om sine operasjoner.

Sophie Elise Isachsen

Sophie Elise Isaksen var kun 18 år når hun var i Oslo for å gjennomføre en brystforstørring. På bloggen sin har hun i etterkant forklart at dette var noe hun hadde vurdert allerede fra en veldig ung alder. I senere tid er fortsatt silikon et tema som ofte kommer opp, og ønsker du å lese om ærlige meninger og opplevelser om brystforstyrringer inneholder bloggen til Isachsen mye god informasjon.

Isabel Raad

Isabel Raad er kanskje ikke et folkenavn enda, men hun er allerede kjent i mediene for sine mange operasjoner. Siden hun først dukket opp på skjermen via Paradise Hotel har utseendet til Raad forandret seg drastisk. På bloggen hennes har hun skrevet mye om sine erfaringer fra sine mange operasjoner. Isabel Raad har gjennomført alt fra operasjoner på rompe og pupper, til neseplastikk og restylane. Noe viktig Raad og Isachsen gjør er å informere nordmenn om hvor skummelt det kan være å gjennomføre kosmetiske inngrep i utlandet.

Kristine Ullebø

På denne listen er Kristine Ullebø en blogger som har vært åpen om sine tidligere inngrep, som hun ikke ble helt fornøyd med. Bloggeren har tidligere fylt restylane i leppene, men har siden fjernet mesteparten av stoffene. Ullebø har selv vært en del av debatten om plastisk kirurgi og kroppspress hos unge, og har delt sine erfaringer og meninger om hvorfor hun valgte å reversere sitt kosmetiske inngrep.