Bloggkarriere etter Paradise Hotel

Det er den tiden på året igjen – hvor årets Paradise-deltakere dukker opp på topplisten til blog.no igjen. Det slår aldri feil. Hvert år etter at det populære ungdomsprogrammet Paradise Hotel begynner å trille over norske tv-skjermer, lager flere av deltakerne sin egen blogg. Som oftest dør de fleste ut etter slutten av tv-programmet, og de vanlige topp-bloggene er tilbake på listen, men noen av de beste og mest populære Paradise-bloggene forblir.

Dette årets største Paradise-blogger er helt klart instragrammeren Martine Lunde med bloggen martinelunde.blogg.no. Martine var allerede en kjent person på Instagram før hun meldte seg på programmet. Sofie Nilsen med bloggen sofienils1.blogg.no er også en flittig blogger for tiden. En av bloggerne som holdt seg oppe etter sesongens avslutning er fjorårets Isabel Raad som skriver på bloggen sraad.blogg.no. Isabell er kjent for sine mange plastiske operasjoner, og det tidligere forholdet med Pierre, som også var deltaker på Paradise Hotel i 2016.

Trenden har sunket de siste årene. For et par år siden var topplisten invadert med Paradise-deltakere, mens det i år har blitt betydelig færre som satser på en karriere i blogg. Så da er det bare å vente å se hvem som forblir og hvem som ender i glemmeboken.