De nyeste trendene i mote-Norge

Sommeren går mot slutten, og det er på tide å ta frem skinnjakken eller en lett parkas for de kalde høstkveldene. Shortsene blir lagt vekk for sesongen, og jeansene kommer tilbake for fullt. Her kan du lese om noen av trendene som er på vei inn denne høsten.

Store logoer

I 90-tallsstil er de store logoene tilbake for fullt. Vi ser dem nedover buksebena, på t-skjorte-ermer, og ikke minst på brystet av både t-skjorter og gensere. Uansett om det er Levis eller Tommy Hilfiger så er logoene blitt mye mer synlige enn de har vært de senere årene, og fungerer like bra for både kvinner og menn.

Skinn og dyreprint

Denne sesongen er det tydeligvis ingenting i veien for å finne frem det mer dyriske i deg. Skinnjakker trenger ikke lengre å være sorte eller brune, men kan gjerne være sennepsgule, petrolgrønne eller burgunder. Dyreprint er også en slager i år, og selv menn kan gjerne kle seg i detaljer fra dyreriket.

Store jakker

Oversize er tilbake, og spesielt for jakker. De kan gjerne være store og fluffy hele veien, eller man kan gå for en som har større detaljer. En favoritt er en oversized hals, som gjør at man gjerne kan droppe skjerfet på de kalde dagene. Kåper og lange parkas er perfekte, og de kan gjerne være i fuskepels eller tykke tekstiler.

Buffalosko

Du hadde kanskje ikke trodd de noensinne skulle komme tilbake, men her er de. Buffaloskoen gjør sitt tilbaketog, og de ser akkurat ut som de gjorde på nittitallet – kanskje med enda mer utsmykning. Buffalosko finner man også for både menn og kvinner, men enn så lenge så ser det ut til at det er flere norske kvinner enn menn som har omfavnet akkurat dette fortidsgufset.