Hvordan man får flere lesere til bloggen

Det hjelper ikke å skrive en god blogg dersom man ikke får lesere til bloggen. Det finnes veldig mange gode blogger der ute, og man må skille seg ut for å få lesere. Det er selvsagt også viktig å reklamere for bloggen når det er mulig.

Reklame trenger ikke å koste penger. Noe av det enkleste man kan gjøre, er å legge ved en link til bloggen hver gang man skriver en kommentar på en sosial nettside. Det er også lurt å skrive kommentarer på andre blogger, og legge ved en link til sin egen blogg, dersom det er mulig.

En annen metode man kan bruke, er å be andre bloggere anbefale bloggen. Mange bloggere anbefaler andre, relaterte blogger til leserne sine. Noen av disse bloggerne ber kanskje om en gjentjeneste, mens andre gjør det helt gratis. Gode innlegg er også viktig for å få lesere til bloggen, og bloggen må oppdateres jevnlig, slik at innholdet alltid er nytt og aktuelt.

Nytt innhold med jevne mellomrom er også viktig for å beholde leserne. Dersom siden ikke oppdateres jevnlig, vil leserne slutte å komme tilbake. Godt innhold kan også få leserne til å anbefale bloggen til andre.