Motebloggere for herremoten

For deg som liker å følge med på trendene, så kan det være en god idé å følge noen norske motebloggere. Du kan finne flere gode moteblogger som det virkelig er verdt å følge. En norsk moteblogger som gjør det stort internasjonalt er «the Nothern Light». Dette er motebloggen til Hedvig som er nordnorsk, men som bor i London. Det er mye lekkert i hennes garderobe. For de som er mer interessert i mote og trender for menn finnes det motebloggere som også ser på herremoten.

Etter at Moods of Norway kom på banen har nok interessen for de siste trendene innen herremote økt, også her i Norge. Moods of Norway forandret hvordan den vanlige mannen i gaten ser på dressen, og nå er motebloggerne i ferd med å gjøre klær stadig mer som et uttrykk for hvem du er.

Spennende farger og mønster er i motebildet som aldri før. Også uvanlige kombinasjoner som colour blocking, dress med chinos eller en kul hatt er elementer menn har brakt til moten de siste årene. Alt er lov!

Det er flere kjente motebloggere som det er verdt å merke seg. Et eksempel er Espen Hilton, som i tillegg til å blogge om mote også blogger om trening og kosthold. Her finner du en stilsikker blogg der han deler bilder av stilige klær og skriver om hvordan han setter den sammen.

Også Jon Lundemoen har en god blogg. Han arbeider i bransjen og har fått lang erfaring bak reportasjer, tv-produksjon og reklame. Bloggen hans er en litt mer personlig utgave av all hans erfaring. Henrik Skansen er også en velkjent moteblogger med mote for herrer, samt Fredrik De Lange som har kalt bloggen sin WAYWT, for «what are you wearing today».

Dette er bare toppen av isfjellet når det kommer til gode moteblogger – utvalget er enormt!