Norske kjendisbloggere

Det å lese og skrive blogg er populært som aldri før, og det finnes i dag tusenvis av norske bloggere. En blogg kan handle om alt fra mote og skjønnhet til mat, trening eller politikk – mulighetene er virkelig endeløse! Det finnes også en del kjendiser som har beveget seg inn i dagens blogglandskap, som disse her:

Musiker og tidligere Idol-deltaker Tone Damli har i mange år skrevet en personlig blogg. Her deler hun tekster og bilder fra livet sitt, noe som gir et litt mer personlig innblikk inn i hennes hverdag. I tillegg skriver hun tekstene sine på nynorsk, noe som gir et veldig fint personlig preg.

Designer og blogger Camilla Pihl har tidligere blitt kåret som årets kjendisblogg, i tillegg til flere års tittel som årets blogg. På bloggen sin camillapihl.no deler også hun utsnitt fra sin hverdag gjennom bilder og tekster, med et klart fokus på mote.

En annen vinner av årets kjendisblogg er modell, designer og programleder Jenny Skavlan. På bloggen sin jennyskavlan.com deler hun DIY-prosjekter under kategorien ”Sy om”, i tillegg til andre mote-relaterte artikler med et fokus på gjenbruk og grønn mote.

Sist men ikke minst er komiker Ørjan Burøe et eksempel på en mannlig kjendisblogger. På bloggen sin deler han tekster, humoristiske samt seriøse, fra sitt liv. I tillegg er Ørjans kone, Marna Haugen, er en profilert blogger på komikerfrue.no.