Norske moteblogger

Mote er et av de mest populære temaene å blogge om, derfor finnes det veldig mange moteblogger i Norge. Noen moteblogger handler om mote generelt, andre tar for seg bestemte tema, som tilbehør eller sko. De aller fleste motebloggene blir skrevet av kvinner eller unge jenter. Moteblogger av og for menn er litt mer uvanlige, selv om det finnes enkelte unntak. Men det er ofte jenter og kvinner som er mest opptatt av mote, derfor er det kanskje naturlig at det er flest kvinnelige motebloggere.

En av de mest leste motebloggene i Norge, er bloggen til Ulrikke Lund. Også Elenita er en populær norsk moteblogger, og bloggen hennes er skrevet på engelsk. Nettsiden stylista.no har en liste over gode moteblogger. På denne listen finner man blant annet bloggen til Ulrikke Lund. De fleste bloggerne på denne listen er unge bloggere, men moteblogger skrives for mange aldersgrupper og for begge kjønn. Siljes Moteverden er skrevet av moteredaktøren i bladet KK. Her finner man klær for kvinner som har kommet over den ”rosa” fasen i livet, og vil ha klær som er praktiske og fine.

Stylishline er en annen moteblogg for voksne kvinner. Den er skrevet for kvinner over 40, og viser at de også kan være stilige og elegante. Bladet Tara har også en spennende moteblogg for voksne kvinner. Her finner man mange artikler om både mote og skjønnhet. Bergset.no tar også for seg mote for voksne.

Mange menn er selvsagt også opptatt av mote. Bloggen The Chris Course er på engelsk, men er skrevet av en nordmann. Chris Skoug er opptatt av klær, og da han ikke fant en bra moteblogg for menn, startet han like godt sin egen blogg. Menn i dress er en annen moteblogg for menn.

Det finnes også moteblogger for kvinner med former, men de fleste av dem er på engelsk. En annen trend er antimoteblogger, der folk legger ut bilder av seg selv i umoderne, men komfortable klær. Selv om moteblogger kan være interessante å lese, trenger man jo ikke å følge trendene. Det viktigste er at man finner en stil man trives med, og bruker klær man føler seg vel i.