Norske pokerblogger

Det har blitt startet flere norske pokerblogger, men de fleste av dem har sluttet etter kort tid, slik at bloggene ikke lenger oppdateres. Men det finnes noen pokerspillere som blogger om poker, og dersom man skal lese en pokerblogg, er det nesten alltid lurt å lese bloggen til gode spillere. Der kan man få mange tips og råd om hvordan man selv blir en bedre spiller. I tillegg kan man lese om turneringer som bloggeren har deltatt i. Det er alltid spennende, enten man tenker å delta i turneringer selv, eller ikke.

Johnny Lodden er en av de norske pokerspillerne som blogger om poker. Han skriver bloggen sin både på norsk og engelsk, slik at man kan velge selv. Bloggen er en del av Loddens offisielle hjemmeside. På hjemmesiden finner man også informasjon om Lodden, og bilder og videoer fra turneringer han har deltatt i.

Pokerbloggen Jevakim har også lenge vært en spennende pokerblogg, men nå har Ylva Thorsrud bestemt seg for å ta en pause fra bloggingen. Gamle innlegg er derimot fortsatt tilgjengelige. Det finnes også noen private blogger, som først og fremst skrives av amatørspillere eller andre som er interessert i poker. Man kan finne pokerblogger ved å gå til hjemmesiden til bloggportaler, og søke etter temaet poker. Hos noen bloggportaler finner man pokerblogger, mens man hos andre portaler ikke finner noen slike blogger. Dersom man ikke finner en pokerblogg man liker, kan man jo også vurdere å starte sin egen.