Norske skjønnhetsblogger

Blogging er noe som har økt i popularitet de siste årene. En blogg kan forklares som en slags offentlig dagbok, hvor veldig mange skriver om dagene sine.


Det er veldig mange som skriver generelt om dagene sine men det er også noen som har bloggen sin rettet mot et spesielt tema. Blant annet så er det utrolig mange jenter som har skjønnhetsblogger. En skjønnhetsblogg vil da være fokusert på forskjellige skjønnhetsprodukter. Produktene vil gjerne bli testet av bloggeren selv og så vil bloggeren skrive et innlegg om produktet. Dette har blitt en veldig populær måte å dele sine erfaringer på når det kommer til skjønnhetsprodukter.

Det er stort sett personlige bloggere man finner innen skjønnhetsblogger, som Malin Brady og Agnes Lovise Haugen kan stå som gode eksempler på. Altså er det en privatperson som startet opp sin egen, personlige blogg. Det skjer likevel innimellom at det er noen nettsider eller nettbutikker som starter opp sin egen skjønnhetsblogg. Det vil da være en blogg slik man pleier å finne, men det vil da gjerne være rettet mot produktene den aktuelle nettbutikken selger, i tillegg til ulike innlegg om skjønnhet.

Swiss Clinic er et eksempel på dette. Swiss Clinic er en nettbutikk som selger ulike skjønnhetsprodukter, men via nettsiden deres finner man også Swiss Clinics egen skjønnhetsblogg. Bloggen til Swiss Clinic har stort sett fokus på alle slags nyheter innen skjønnhet. Det blir lagt ut minst et nytt innlegg hver dag og innlegget vil alltid ha et tema som kan knyttes opp til skjønnhet eller skjønnhetsprodukter.

Det er ikke bare innlegg for kvinner i denne typen blogger, det er også flere innlegg som har fokus på skjønnhet for menn. Det er mange gode innlegg å lese gjennom hvor man kan plukke med seg gode tips som man kanskje får bruk for en eller annen gang i livet. Man kan også få inspirasjon til nye sminkemetoder.