Norske spillblogger

Spill på nettet eller på spillkonsoller er en morsom hobby. Det er ikke bare ungdommer som liker å spille, mange voksne tar seg også tid til å slappe av med spill. Spill er en fin avkobling, og ettersom det finnes så mange spill tilgjengelig, er det lett å finne et spill man liker. Når man liker å spille, er det også fint å følge med på hva som skjer i spillenes verden. Kanskje det kommer noe nytt og spennende snart? Spillblogger er en grei måte å holde seg oppdatert på. Mange spillblogger er skrevet på engelsk, men noen skriver også på norsk.

Bloggen Spillpikene har naturligvis spill som hovedtema. Man kan lese spillanmeldelser og nyheter, i tillegg til andre innlegg. Den norske bloggen Gameking er også interessant. Betssons blogg tar for seg nyheter fra kasinospillenes verden. Man kan lese om Betssons spillnyheter og mye annet. Bloggen har linker til andre blogger, og masse interessante artikler om sport og spill. Hakasu.no er en norsk blogg som spill, der man kan lese spillanmeldelser og nyheter. Bloggen byr også på bokanmeldelser og spillsnakk, og tar for seg spill til ulike konsoller. Dermed passer bloggen til alle som elsker spill, uansett hvilken konsoll de bruker.

Bloggen Spillfreak.no tar for seg mange typer spill, fra brettspill til dataspill. Man kan selvsagt også lese nyheter og andre spillrelaterte artikler. Bloggen har god bredde i innholdet, og tar også imot innlegg fra andre engasjerte spillere. SpillFreak byr også på konkurranser, og har sin egen twitterkonto. Bloggens lesere kan komme med ønsker og tips til tema som de gjerne vil lese mer om.

Mange mener nok at det burde finnes flere norske spillblogger. Dersom man mener dette, kan man starte sin egen blogg, for det er virkelig marked for flere spillblogger på norsk.