Populære norske bloggere

Hva vil det egentlig si å være en populær blogger? Selvsagt innebærer det at bloggeren har mange følgere eller lesere. Likevel svarer forskjellige mennesker ulikt på hvem som er populære bloggere. Det har sammenheng med at ulike bloggere når forskjellige målgrupper. Er du interessert i mote legger du merke til andre blogger enn om du er interessert i fotball eller fransk film. Med andre ord: Det én person tenker at er en populær blogger, kan være en blogger du aldri har hørt om.

Samtidig kan du selvsagt finne ut hvilke blogger som er mest besøkt. Det finnes lister både over hvilke blogger som har flest lesere, og hvilke som har hatt flest visninger. Rekkefølgen i toppen varierer stadig, men i starten av 2018 var det tre som utmerket seg i tet. Det var Paradise Hotel-stjernen Isabel S. Raad (Sraad), Caroline Berg Eriksen (også kjent som «Fotballfrue») og bloggen med den selvforklarende tittelen «Trines Matblogg».

Det disse tre bloggerne har til felles er at de inspirerer og engasjerer leserne. Noen lesere har følt seg provosert, andre har opplevd at de fikk gode råd, eller innblikk i en verden de liker. Uansett grunn, har de klikket seg inn, og gjort dette til populære blogger, som vi har noe å lære av.